Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa Kompendium KK1 Utskrift av teksten fra NDLAs nettsider libro de bolsillo y comercial

NDLA (Norsk digital læringsarena) har publisert lærebøker til videregående skole på nett. Rettighetene til det meste av stoffet er åpne under lisensen Creative Commons.
Meningen er at lærestoffet skal formidles via en PC-skjerm eller en iPad. Men under arbeidet i klasserommet er det mange - både lærere og elever - som savner konsentrasjonen og fokuseringen som en kan oppnå med en lærebok på papir. I tillegg er ikke internettforbindelse tillatt på eksamen.
Dette kompendiet gir elever og lærere teksten til lærestoffet i faget "Kommunikasjon og Kultur 1" i en pen pocket-bok til ca kr. 65,- (noe variasjon avhengig av euro-kurs). Frederik II vgs beregner seg ingen fortjeneste på boka. Prisen gjør at elevene kan få boka til odel og eie for understreking og notater. Bøkene kan også skreddersys til den enkelte klasse - med egne omslagsfoto og klassefoto.

Bøkene er utstyrt med qr-koder slik at elevene lett kan få opp NDLAs filminnslag på iPad/smarttelefon.

Frakt Nederland-Norge kommer i tillegg.
Boka som er lagt ut for salg her, er "standardutgaven". Lærere som vil bestille en skreddersydd bok til klassen sin, kan kontakte magaas@ostfoldfk.no

FrederikII

Acerca del autor

Frederik II videregående skole
FrederikII Fredrikstad, Norway

Frederik II videregående skole er en av Norges største skoler innenfor studieforberedende utdanningsprogram (1200 elever). Vi tilbyr opplæring i tre ordinære program; Studiespesialisering, Idrettsfag og Service og samferdsel.

Vi har tillegg følgende andre spennende tilbud; IB-linje som følger internasjonale fagplaner, 4SSSS - Salg, Service og Sikkerhet med Studiekompetanse, Påbygging til generell studiekompetanse (dagtid), International Beginners (Vg1 ST), Studiespesialisering med entreprenørskap, generell studiekompetanse for voksne (kveldstid) og Innføringsår for minoritetsspråklige elever.

Fecha de publicación  09 de diciembre de 2012

Dimensiones  Comercial  198 páginas Impresión en blanco y negro (en papel no estucado crema)

Categoría  Educación

Comentarios (0)

Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb