Acerca del autor

hoorndraagst
Margot Kenter
hoorndraagst
Blurbero desde julio de 2013
Nombre Margot Kenter
Ubicación Zaanstreek
Sexo Femenino
Mi ocupación ex verpleegkundige, momenteel schrijfster
Mi biografía In 1994 werkte Margôt in Amsterdam als een ambulanceverpleegkundige – vandaag het oppakken van de brokken van een auto-ongeluk, morgen een hartaanval en een huiselijk geweld incident... Wie had kunnen bedenken dat binnen vier jaar deze sluipende verlamming zou worden gediagnosticeerd als MS?
Maar net als Margôt vervolgens benadrukte, zo leefde ze verder. "Llaten we het niet hebben over wat ik niet, maar wat ik wel kan, en laten we dat vieren!'
Het boek dat u in uw handen houdt is het product van meer dan 10000 uren van verbeten ploeteren. Waarop Margot, voordat zij haar computer met oogbesturing had, ongeveer 50 woorden per dag typte. Maar met de computer met infraroodscanner kon zij weer 500 woorden per dag typen. Met dit boek als resultaat.
Zijn wie Margôt is werpt een licht op deze Maria reis.

Libros por autor

Cosas que no me importa que sepan todos

Alerta del narrador ansioso: creo que mi próximo libro será sobre...
Het boek is een zoektocht naar vrijheid.
Vanuit de ketenen van mijn hoofdpersoon Maria gaat zij een zoektocht aan. Die haar naar plaatsen brengt waarvan zij het bestaan niet kende. Maar die haar dwingen om zichzelf een aantal vragen te stellen...
De thema's die onder andere in het boek voorkomen, zijn liefde, verraad, rechtvaardigheid, en vergankelijkheid. Waarin Maria al zoekend en tastend een antwoord probeert te vinden op het hoe en waarom van haar leven.
Todos necesitan saber acerca de estos autores y artistas...
Ik ben en blijf gewoon Margot.
Este libro es adictivo. Léalo (bajo su propia responsabilidad).
In de zes jaar dat ik het boek heb geschreven, heb ik veel plezier aan het schrijven beleefd.
Reken maar dat ik mijn personages alle hoeken van de kamer heb laten zien! En reken maar dat jij met mij zult meeleven,mee grinniken, en meehuiveren.