alphenpoort

ALPHENPOORT


Alphen aan den Rijn
Acerca de

Alphenpoort geeft in kleine groepjes typelessen (vooral) aan jongeren, maar ook volwassenen, die met 10 vingers willen leren blind typen.

Een (vervolg) cursus speciaal voor kinderen is het maken van een mini tijdschrift. Het gaat hierbij vooral om leren omgaan met tekstverwerken.
Kinderen leren op deze manier spelenderwijs tekstverwerken. Ervaring hierin opbouwen wordt daarmee een zeer leuke en nuttige bezigheid voor wanneer je later verslagen moet maken.

Alphenpoort heeft speciaal een eenvoudige manier bedacht, dat het maken van een boek met foto's en plaatjes voor jong en oud toegankelijker wordt!

Voor degene die geen tijd heeft om zelf een boek te maken, kan ons de opdracht geven. Carla Klein Heerenbrink, vormgeefster en editor, zal in overleg daar graag bij helpen.

Vraag gerust naar meer informatie hoe je een boek met de hulp van Alphenpoort kunt maken.

Áreas de especialización

Onze kennis met tekstverwerken geven we graag aan anderen door. Je leert op een leuke manier, de functies van een tekstprogramma en hoe je het kunt gebruiken.

Door onze werk ervaring op het gebied van snel met teksten werken, geven we ook typelessen aan kinderen, volwassen. De specialisatie is dyslexie of kinderen die speciaal onderwijs nodig hebben.

Voor vragen: info@alphenpoort.nl

Libros por ALPHENPOORT