Acerca del autor

MHartog
Martijn den Hartog
MHartog
Blurbero desde noviembre de 2011
Nombre Martijn den Hartog
Mi sitio web www.amsterdam-capetown-onthebike.com
Ubicación Amsterdam, Nederland
Sexo Masculino
Mi ocupación Human resources
Mi biografía Ik heb altijd gefietst over de hele wereld, vaak is er tekort aan informatie over mooie tochten, vandaar dit boek. De route, de slaapplaatsen en de verhalen van de reis....doe er je voordeel mee en gebruik de informatie.
Ben je geïnteresseerd in hoe het nu gaat, hoe het was om terug te komen en in het volgende avontuur, laat mij weten via face book en ik hou je op de hoogte....

Libros por autor

Cosas que no me importa que sepan todos

Alerta del narrador ansioso: creo que mi próximo libro será sobre...
Nu weer terug, wat nu.....ben je geïnteresseerd in hoe het was om terug te komen en wat het volgende avontuur gaat zijn? Link op face book en ik hou je op de hoogte.
Todos necesitan saber acerca de estos autores y artistas...
het boek is er als ondersteuning voor een reis die jij wilt maken, of om te lezen hoe ik het heb gedaan. Ik deel graag mijn ervaring, geniet er van en gebruik het....
Este libro es adictivo. Léalo (bajo su propia responsabilidad).
Eindelijk alle kennis over hoe je fietst van Amsterdam naar Cape Town. De keuze om te gaan, de route, de afstanden. De kennis die ik in mijn eigen voorbereiding niet kon vinden. Maar ook de verhalen van de reis. Gebruik de kennis en maak de reis, per fiets, op de motor, met de auto, durf te dromen, maar doe het vooral, veel plezier!