Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa Hotel Hellman libro de bolsillo y comercial

In deze theaterkomedie brengt regisseur en schrijver Richard Molenschot een ode aan Fawlty Towers.

Twee sterren hotel Hellman zit vol intriges en
verrassingen. De hysterische hotelmanager bezorgt zichzelf, naast een te hoge bloeddruk, het ene probleem na het andere. Tegengewerkt door zijn Duitse schoonmoeder, zijn naïeve en musicalminnende vrouw en de altijd goedlachse, maar overnieuwsgierige buurvrouw probeert hij zijn belachelijk rijke tante
in te palmen om geld te investeren. Terwijl de hulp probeert te redden wat er te redden valt, maken de gasten er uiteindelijk helemaal een zootje van. Een zuipende actrice en een zijige dokter zijn nog tot daar aan toe. Met de komst van de voormalig 'goochelassistente' van de manager wordt het pas echt chaos.

Iedereen verbergt wel iets en de kijker weet na drie kwart van de voorstelling haast niet meer wat waar is en wat niet. Hotel Hellman kent alle trekken van een klucht, maar blijkt ook al gauw complexer te zijn dan dat. Want hoe lang kun je weglopen voor je verleden? Hoeveel getrouwde mannen geloof je nog? Hoeveel alcohol kan een mens naar binnen werken? En hoeveel geheimen kan je geweten aan? In hotel Hellman zijn alle personages ervan overtuigd dat zij dat tot het einde der tijden vol kunnen houden. Totdat het eerste lijk uit de kast komt. Letterlijk.

molenschot

Acerca del autor

molenschot
molenschot

Fecha de publicación  03 de marzo de 2014

Dimensiones  De bolsillo  158 páginas Impresión en blanco y negro (en papel no estucado crema)

Categoría  Arte y fotografía

Etiquetas  , , , , ,

Comentarios (0)

Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb