Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa Vleesboom libro de bolsillo y comercial

Eén op de vijf vrouwen krijgt een vleesboom, een gezwel in de baarmoeder dat je leven niet hoeft te vergallen maar het wel een stuk ‘zwaarder’ maakt. Hoe is het om een vleesboom te hébben? En wat komt er allemaal bij kijken als je ervanaf wilt? De antwoorden vind je in dit informatieve boek.

Ervaringsdeskundige Hella de Groot beschrijft de verschillende stappen na de ontdekking van een vleesboom: de onderzoeken in het ziekenhuis, de overwegingen om te laten opereren (inclusief verwijdering van de baarmoeder) en de aanloop naar de ingrijpende operatie zelf. De opluchting erna en het lange, lange herstel.

“Vleesboom” is geen klinisch verslag met cijfers en statistieken, maar een met vaart en humor geschreven boek over een ‘zwaar’ onderwerp waarin ook vragen aan bod komen als: hoe ervaar je de behandeling in het ziekenhuis? Wat deel je met je omgeving? De basiskennis kun je vinden op Wikipedia, ervaringen kun je uitwisselen op fora maar dit boek biedt de ervaring die ‘van binnenuit’ geschreven is.

hellazza

Acerca del autor

Hella de Groot
hellazza Amsterdam

Fecha de publicación  27 de diciembre de 2013

Dimensiones  De bolsillo  88 páginas Impresión en blanco y negro (en papel no estucado crema)

Categoría  Medicina y ciencias

Etiquetas  ,

Comentarios (0)

Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb