Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa Chip-blurb libro de bolsillo y comercial

Chip wordt bij Memory geroepen, de directeur van de opleiding. ‘Vanaf nu gaan we het helemaal anders doen’, zegt Memory. En zo gebeurt het ook. Chip is de eerste student die zonder enige belemmering of overtuiging de wereld in wordt gestuurd. Op zoek naar optimale vrijheid en geluk. Op zijn reis in de nieuwe wereld komt hij in gesprek met meerdere typen, die hem allemaal de lessen van het leven bij willen brengen. Mainframe, Google, Hyper, Microsoft en Trojan brengen hem alle ervaringen van het leven, maar ook vreselijk veel verwarring. En uiteindelijk, uiteindelijk heeft hij helemaal niets. Of juist alles?

Chip is een metafoor voor de nieuwe mens. Een mens zonder belemmeringen en overtuigingen. Chip is een filosofisch boekje met een fictief tintje waarin meerdere maatschappelijke thema’s aan de kaak worden gesteld en de lezer wordt aangezet om zijn eigen wereldbeeld eens flink ‘in the cloud’ of ‘in een crash’ te laten komen.

jisrodenburg

Acerca del autor

Jiska Rodenburg
jisrodenburg Alkmaar, Noord Holland, Nederland
Jiska Rodenburg heeft een grote passie voor filosofie, psychologie en sociologie. Met haar eigen bedrijf op het gebied van HRM helpt ze anderen bij het vinden van hun ambities. Ze heeft het verlangen wat na te laten, bestaansrecht te creëren en anderen te inspireren. Chip is voor haar een volgende zichtbare stap om haar doel te bereiken met een unieke voetprint in de wereld.

Fecha de publicación  27 de septiembre de 2013

Dimensiones  De bolsillo  116 páginas Impresión en color (en papel no estucado blanco)

Categoría  Misterio y policiacas

Etiquetas  , , , , , , , , , , , , ,

Comentarios (0)

Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb