Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa lekker leven met een histamine-intolerantie libro de fotografías

Eerst zou dit een kookboek worden over histamine-intolerantie omdat niemand weet en kan onthouden wat ik nu wel en niet kan eten. En dat is vervelend, vooral op bezoek of op feesten en partijen. Maar het werd steeds meer. De recepten zijn gebleven maar ik voelde ook de behoefte om te vertellen wat een histamine-intolerantie inhoudt, wat de symptomen zijn en waar je tegenaan loopt als je er aan lijdt. Waar let je bijvoorbeeld op als je ook eens naar een restaurant wilt. Vaak wordt me gevraagd wat ik voel op het moment van een aanval en wat er met me gebeurt, veelal door dezelfde mensen waaruit ik de conclusie heb getrokken dat ik het moeilijk kan uitleggen of dat het moeilijk is te bevatten. Bij deze heb ik een poging gedaan om het in ieder geval uit te leggen en dat is de reden dat dit boekje meer is geworden dan een kookboek. Eigenlijk gaat het over hoe ik mijn leven heb omgegooid. Hoe ik het sporten weer heb opgepakt toen ik eindelijk weer de energie had om er überhaupt aan te denken, en hoe ik tot mijn grote schrik erachter kwam dat rust en regelmaat mij veel goed doen.

Ik heb foto’s en foto-reportages gemaakt die het verhaal, de recepten en de anecdotes illustreren omdat ik nu eenmaal denk in plaatjes en deze, naar ik verwacht, de teksten versterken. Ik hoop met dit boekje meer duidelijkheid te geven over de ‘inns en outs’ van een histamine-intolerantie en ik hoop dat het voor velen die ook aan een histamine-intolerantie lijden, een inspiratie zal zijn om toch lekker te eten ook al wordt er met andere ingrediënten gekookt. Lekker kan echt en als het vers is, kan er ook van heerlijke witvis worden genoten.

De recepten in dit boekje zijn lekker, met plezier gemaakt, over het algemeen gezond, uitgeprobeerd, soms meerdere malen om het gerecht nog smakelijker te maken en, wat mij betreft, verantwoord bij een histamine-intolerantie.

LinGaR09

Acerca del autor

linda gardien
LinGaR09 Nederland

Fecha de publicación  07 de marzo de 2013

Dimensiones  Cuadrado pequeño  110 páginas Papel estándar

Categoría  Cocina

Etiquetas  ,

Comentarios (0)

Passionate - Arte y fotografía libro de fotografías
Publicado 26 de agosto de 2010
Vietnam - Viajes libro de fotografías
Publicado 16 de enero de 2010
Picture the story - Catálogos libro de fotografías
Publicado 12 de octubre de 2009
Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb