Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa Alcmaria Feesten 2008 libro de fotografías

Van 18 tot en met 22 juni 2008 stond de Alkmaarse binnenstad in het teken van de REAAL Alcmaria Feesten. Bedelaars in lompen gehuld, edellieden die met opgetrokken neus door de straten voortschreden, de Schutterij die een oogje in het zeil hield.

In de Alkmaarse binnenstad herleefde eind juni, in een groots spektakel, de tijd van na het Alkmaars Ontzet. Kaeskoppenstad was samen met de hele REAAL Alcmaria Feesten, georganiseerd door Buro voor Levensgenieters, met hulp van de Lions Alkmaar Victoria, een succes dat veel mensen uit Alkmaar en omgeving op de been bracht.

joriskomen

Acerca del autor

Reaal Alcmaria Feesten
joriskomen Alkmaar, The Netherlands
Van 18 tot en met 22 juni 2008 stond de Alkmaarse binnenstad in het teken van de REAAL Alcmaria Feesten. Bedelaars in lompen gehuld, edellieden die met opgetrokken neus door de straten voortschreden, de Schutterij die een oogje in het zeil hield. In de Alkmaarse binnenstad herleefde eind juni, in een groots spektakel, de tijd van na het Alkmaars Ontzet. Kaeskoppenstad was samen met de hele REAAL Alcmaria Feesten, georganiseerd door Buro voor Levensgenieters, met hulp van de Lions Alkmaar Victoria, een succes dat veel mensen uit Alkmaar en omgeving op de been bracht.

Fecha de publicación  07 de noviembre de 2008

Dimensiones  Apaisado estándar  56 páginas Papel estándar

Categoría  Entretenimiento

Comentarios (0)

Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb