Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa Marije 2.0 libro de fotografías

09-01-2012 RE: beste wensen
Ha Melanie, Hier is het niet zo goed, ik ben in 2009 flink gevallen met de fiets over de kop, kweet niet of ik dat al heb verteld, hersenkneuzing, scheurtje jukbeen en erg lang herstel nodig, toch weer gaan werken en doorgemodderd, mijn man heeft er ook last van en door drukte op zijn werk kreeg hij weer migraineaanvallen met uitvalsverschijnselen linkerkant lijf. Hij heeft nu gelukkig een leuke nieuwe baan in (.) en gaat op de fiets naar het werk. Die val met de fiets heeft bij mij het een en ander losgerammeld en op een gegeven moment, eind 2010 storte ik in. Heel mijn shitverleden kwam eruit. Ben sexueel misbruikt door mijn stiefvader vroeger, mijn moeder heeft me nooit opgevoed zoals het hoort en zo kwam ik bij psycholoog terecht en zit nu op een telefootnje te wachten, ga me laten opnemen in een C.P.H. in Wijchen. Dat is een centrum voor psychisch herstel, door de week daar en in het weekeinde thuis. Heb even die afstand van thuis met de kinderen etc nodig om alles goed te kunnen verwerken en bij mezelf te komen. Heb geen zelfvertrouwen, geen eigenwaarde, weinig assertief wat me allemaal tegenzit in heel het leven. >>>knip<<<

Daar zat ik dan, begin dit jaar, te kijken naar dit mailtje. 'Even' die leuke oudklasgenoot van het Peelland een nieuwjaarswens gestuurd en dan dit als reply...wauw, heftig..!!!

Dit was het begin van een korte en hevige mailwisseling, immers, Marije werd opgenomen en zou daar geen computer tot haar beschikking hebben.

Marije deelt nu ook met u haar verhaal delen in dit bijzondere boek, een samenwerking tussen www.Artstudio23.com en www.MarijeFotografie.com Fotografie = Therapie!

MeRy71

Acerca del autor

Artstudio23
MeRy71
MeRy/Melanie Rijkers [1971], married to photographer Hans van Nunen [1967], living and working in Breda as Artstudio23. Atelier/office: Huis voor Beeldcultuur, Reigerstraat 16, Breda. (the Netherlands, though Melanie accepts jobs worldwide) Artistic photography and reportages since 1996. Member of GKf, professional photographers of the Netherlands. Hans joined Artstudio23 fulltime in 2007, after having worked as a professional decorator for 15 years. Now they're both specialised in weddings, portraits & business photography. Hans en MeRy, professioneel fotograaf sinds 1996. Voor trouwreportages, familie-, baby- en kinderportretten, bedrijfsfotografie, evenementen en eigen ontwerp fotoboeken.

Fecha de publicación  08 de julio de 2012

Dimensiones  Cuadrado pequeño  60 páginas Papel estándar

Categoría  Autoayuda

Etiquetas  , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarios (0)

Red Head Days 2013 - Arte y fotografía libro de fotografías
Publicado 15 de agosto de 2014
HALF - Arte y fotografía libro de bolsillo y comercial
Publicado 27 de agosto de 2013
Paris - Blogs libro de fotografías
Publicado 03 de diciembre de 2012
Jade - Niños libro de fotografías
Publicado 17 de agosto de 2012
Red - Fotografía artística libro de fotografías
Publicado 13 de agosto de 2012
Red-On-Red 2012 - Arte y fotografía libro de fotografías
Publicado 11 de agosto de 2012
Trash The Dress 2012 - Fotografía artística libro de fotografías
Publicado 02 de julio de 2012
Tagged! On Facebook - Blogs libro de fotografías
Publicado 30 de junio de 2012
Ver más
Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb