Vista previa
Haga clic para obtener una vista previa My Sweet Rome - en guide til det lokale Rom libro de fotografías

NEWS! ENGLISH EDITION AVAILABLE NOW!

My Sweet Rome startede i 2010 som en dansk- og engelsksproget blog. Nu er den danske version klar i bogform som en rigtig guide, du kan tage med dig i lommen, i tasken eller i hånden på din tur til Rom.

160 sider med mere end 150 omtaler fra www.mysweetrome.com plus et par enkelte nye. Bogen er krydret med små fortællinger fra livet i Rom i form af forfatterens blogindlæg til Politikens Verdensblog og masser af billeder fra det romerske, herunder en billedserie fra det "andet" Rom.

Bogen er trykt med soft cover og i et lille (men ikke for lille!) 18x18 cm. format, hvilket gør den nem at have med i tasken under ferien. Klik på preview for at få en forsmag og læse mere om guiden.

Husk at like Facebook siden for My Sweet Rome, hvor du kan se masser af billeder fra Rom og blive opdateret omkring bloggen. www.facebook.com/mysweetrome

birgitte2000

Acerca del autor

Birgitte Brøndsted
birgitte2000 Florence, Italy
I'm a Danish girl currently living in Florence. I'm a blogger and a photographer, I'm a mom, and I'm the person behind the the blog www.adustyolivegreen.com Pics, words and exploration of cities - these are my passions. You can see my portfolio here: www.birgittebrondstedphotography.com and join my Facebook page here: www.facebook.com/birgittebrondstedphotography

Fecha de publicación  09 de marzo de 2012

Dimensiones  Cuadrado pequeño  160 páginas Papel estándar

Categoría  Viajes

Etiquetas  , , , , , , , , ,

Comentarios (0)

Cantidad

Sitios de Blurb

© 2014 Blurb